Vistas de página en total

sábado, 17 de diciembre de 2011

Etxe zuria gorri-urdinez tindatu da

Santiago Bernabeuko harmailak jendez gainezka daude. Denak zuriz eta gorri-urdinez jantzita daude. Bat-batean, jokalariak atera dira futbol zelaira jarraitzaileen txalo, oihu eta abestien artean. Emozioa, lehia eta urduritasuna sumatu daiteke jendartean. Arbitroak txilibitua jo du ikuskizunari hasiera emateko.

Partida hasi eta segundo gutxira Real Madrilek gol bat sartu du. Esan beharra dago aurreneko jokaldian Benzamak ederki aprobetxatu duela Valdesen hutsegitea gol hori sartzeko. Zuriek une batez konfiantza hartu dute. Halere, Bartzelonako jokalariak ez dira inolaz ere nahastu, segituan errebantxa hartu dute. Gogor kontra-eraso diete, madrildarrei aurrea hartuz.

30. minutuan jada Alexisek berdinketa lortu du Messiren laguntzaz. Atsedenaldiaren ostean, Bartzelonak erraz agindu du zelaian. 54. minutuan 1-2koa jarri du markagailuan Xavik. Errematatzeko, 66. minutuan, 1-3koa egin du Cesc Fabregasek, garaipen legendarioa lortuz..

Mourinhoren mutilak norgehiagoka ibili diren arren, ez dute beraien erasoan asmatu. Cristiano Ronaldo portugaldarrak gola sartzeko izan dituen bi aukera paregabeak alferrik galdu ditu. Real Madrileko jokalari izarrak bere distira galdu du partida honetan.. Grinatsu nabaritu zaio denbora guztian.

Bestalde, Leo Messi Bartzelonako jokalari giltzarriak primeran jokatu du. Nahiz eta ez duen golik sartu, Cesc eta Alexisekin batera bitan asmatzea lortu du. Badirudi argentinarrak ez duela inoiz ere huts egiten.

Mundu osoko futbol-zaleek gertutik jarraitu duten partidua izan da. Mende honetako futbol-partidarik nabarmenena dela komentatu da. Gainera, Guardiolak berriro erakutsi du bere taldearen indarra zelaian. Real Madril bere hodeitik jaitsarazi du. Momentuz, zuriek ezin dute gorri-urdinen aurka lehiatu.